Biologically active compounds from herbs used in meat and meat products (Związki biologicznie czynne w ziołach stosowane do mięsa i produktów mięsnych)
Opis bibliograficzny
Biologically active compounds from herbs used in meat and meat products (Związki biologicznie czynne w ziołach stosowane do mięsa i produktów mięsnych). [AUT.] ANNA KASPRZYK. W: Biologically active compounds of plant origin in medicine /edited by Mirosława Chwil i Michał M. Skoczylas Lublin 2020, Uniwersytet Przyrodniczy w Lublinie, s. 123-131, sum., bibliogr, 978-83-7259-332-0.
Szczegóły publikacji
Źródło:
Wydawca:
Uniwersytet Przyrodniczy w Lublinie
Rok: 2020
Język: Angielski
Charakter formalny: Rozdział książki
Typ MNiSW/MEiN: praca monograficzna
Open Access
Tryb dostępu: witryna wydawcy Wersja tekstu: ostateczna wersja opublikowana Licencja: Creative Commons - Uznanie Autorstwa - Użycie niekomercyjne - Bez utworów zależnych (CC-BY-NC-ND) Czas udostępnienia: w momencie opublikowania
Informacje dodatkowe
Rekord utworzony: | 25 marca 2021 12:06 |
---|---|
Ostatnia aktualizacja: | 20 października 2021 17:15 |
Linki zewnętrzne
PBN
617032922467f04c03ca6748
Strona WWW
https://wydawnictwo.up.lublin.pl/files/…
Identyfikatory
ISBN: 978-83-7259-332-0
BPP ID: (59, 47369) wydawnictwo zwarte #47369
Metryki
20,00
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.