Black Cumin pressing waste material as a functional additive for starch bread.
Opis bibliograficzny
Black Cumin pressing waste material as a functional additive for starch bread. [AUT. KORESP.] RENATA RÓŻYŁO, [AUT.] JOLANTA PIEKUT, MONIKA WÓJCIK, KATARZYNA KOZŁOWICZ, MARZENA SMOLEWSKA, MARTA KRAJEWSKA, MAREK SZMIGIELSKI, HAYAT BOUREKOUA. Materials 2021 Vol. 14 Iss. 16 Article number 4560, il., bibliogr., sum. DOI: 10.3390/ma14164560
Szczegóły publikacji
Źródło:
Materials 2021 Vol. 14 Iss. 16, Article number 4560
Rok: 2021
Język: Angielski
Charakter formalny: Artykuł w czasopismie
Typ MNiSW/MEiN: praca oryginalna
Open Access
Tryb dostępu: otwarte czasopismo Wersja tekstu: ostateczna wersja opublikowana Licencja: Creative Commons - Uznanie Autorstwa (CC-BY) Czas udostępnienia: w momencie opublikowania
Informacje dodatkowe
Rekord utworzony: | 7 września 2021 11:05 |
---|---|
Ostatnia aktualizacja: | 1 stycznia 2023 23:06 |
Linki zewnętrzne
PBN
61372bad2467f060b0195e97
DOI
10.3390/ma14164560
Strona WWW
https://www.mdpi.com/1996-1944/14/16/45…
Identyfikatory
BPP ID: (46, 48626) wydawnictwo ciągłe #48626
Metryki
140,00
Punkty MNiSW/MEiN
3,748
Impact Factor
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.