Changes of physicochemical properties of bullocks and heifers meat during 14 days of ageing under vacuum.
Opis bibliograficzny
Changes of physicochemical properties of bullocks and heifers meat during 14 days of ageing under vacuum. [AUT.] MARIUSZ FLOREK, ANNA LITWIŃCZUK, PIOTR SKAŁECKI, MAŁGORZATA RYSZKOWSKA-SIWKO. Pol. J. Food Nutr. Sci. 2007 Vol. 57 nr 3 s. 281-288, il., bibliogr., streszcz., sum.
Szczegóły publikacji
Źródło:
POLISH JOURNAL OF FOOD AND NUTRITION SCIENCES 2007 Vol. 57 nr 3, s. 281-288
Rok: 2007
Język: Angielski
Charakter formalny: Artykuł w czasopismie
Typ MNiSW/MEiN: praca oryginalna
Informacje dodatkowe
Rekord utworzony: | 5 czerwca 2008 10:11 |
---|---|
Ostatnia aktualizacja: | 12 września 2017 05:27 |
Linki zewnętrzne
Strona WWW
http://journal.pan.olsztyn.pl/
Identyfikatory
BPP ID: (46, 18683) wydawnictwo ciągłe #18683
PBN ID (hist.): 18683
Metryki
6,00
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.