Characterisation of viscosity, colour, 5-hydroxymethylfurfural content and diastase activity in raw rape honey (Brassica napus) at different temperatures.
Opis bibliograficzny
Characterisation of viscosity, colour, 5-hydroxymethylfurfural content and diastase activity in raw rape honey (Brassica napus) at different temperatures. [AUT.] MONIKA KĘDZIERSKA-MATYSEK, MARIUSZ FLOREK, ANNA WOLANCIUK, PIOTR SKAŁECKI, ANNA LITWIŃCZUK. J. Food Sci. Technol. 2016 Vol. 53 Issue 4 2092-2098, il., bibliogr., sum. DOI: 10.1007/s13197-016-2194-z
Szczegóły publikacji
Źródło:
JOURNAL OF FOOD SCIENCE AND TECHNOLOGY-MYSORE 2016 Vol. 53 Issue 4, 2092-2098
Rok: 2016
Język: Angielski
Charakter formalny: Artykuł w czasopismie
Typ MNiSW/MEiN: praca oryginalna
Informacje dodatkowe
Rekord utworzony: | 27 czerwca 2016 09:42 |
---|---|
Ostatnia aktualizacja: | 11 stycznia 2018 14:54 |
Linki zewnętrzne
DOI
10.1007/s13197-016-2194-z
Strona WWW
http://link.springer.com/article/10.100…
Identyfikatory
BPP ID: (46, 38203) wydawnictwo ciągłe #38203
PBN ID (hist.): 38203
Metryki
25,00
Punkty MNiSW/MEiN
1,262
Impact Factor
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.