Charakterystyka jakościowa modelowego produktu pasteryzowanego z mięsa kurcząt z dodatkiem buraka ćwikłowego.
Opis bibliograficzny
Charakterystyka jakościowa modelowego produktu pasteryzowanego z mięsa kurcząt z dodatkiem buraka ćwikłowego. [AUT.] DARIUSZ M. STASIAK. Rocz. Inst. Przem. Mięs. Tłuszcz. 2007 T. 45 Nr 1 s. 173-180, bibliogr., streszcz., sum.
Szczegóły publikacji
Źródło:
Roczniki Instytutu Przemysłu Mięsnego i Tłuszczowego 2007 T. 45 Nr 1, s. 173-180
Rok: 2007
Język: Polski
Charakter formalny: Artykuł w czasopismie
Typ MNiSW/MEiN: praca oryginalna
Informacje dodatkowe
Rekord utworzony: | 26 września 2008 11:34 |
---|---|
Ostatnia aktualizacja: | 18 listopada 2017 09:38 |
Linki zewnętrzne
Strona WWW
http://www.ipmt.waw.pl/index.php?articl…
Identyfikatory
BPP ID: (46, 19653) wydawnictwo ciągłe #19653
PBN ID (hist.): 19653
Metryki
2,00
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.