Charakterystyka jakościowa modelowego produktu pasteryzowanego z mięsa kurcząt z dodatkiem buraka ćwikłowego.
Opis bibliograficzny
Charakterystyka jakościowa modelowego produktu pasteryzowanego z mięsa kurcząt z dodatkiem buraka ćwikłowego. [AUT.] DARIUSZ M. STASIAK. W: XXVII Dni Przemysłu Mięsnego pt. "Odpowiedzialność i nadzór w produkcji żywności" oraz Sympozjum Naukowo-Techniczne pt. "Postęp w Technologii Mięsa. Nauka - Praktyce", Warszawa 11 maja 2007r poster 31.
Szczegóły publikacji
Źródło:
XXVII Dni Przemysłu Mięsnego pt. "Odpowiedzialność i nadzór w produkcji żywności" oraz Sympozjum Naukowo-Techniczne pt. "Postęp w Technologii Mięsa. Nauka - Praktyce", Warszawa 11 maja 2007r, poster 31
Rok: 2007
Język: Polski
Charakter formalny: Poster - streszczenie
Typ MNiSW/MEiN: inne
Informacje dodatkowe
Rekord utworzony: | 30 grudnia 2016 12:08 |
---|---|
Ostatnia aktualizacja: | 12 września 2017 04:54 |
Identyfikatory
BPP ID: (59, 40310) wydawnictwo zwarte #40310
PBN ID (hist.): 40310
Metryki
0
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.