Charakterystyka tekstury chrupek bezglutenowych z dodatkiem wybranych owoców.
Opis bibliograficzny
Charakterystyka tekstury chrupek bezglutenowych z dodatkiem wybranych owoców. [AUT. KORESP.] JULIA WRONA, [AUT.] KAMILA WĘGLOWSKA, JAKUB SOJA, PIOTR LEWKO, KAROL KUPRYANIUK. W: Publikacja pokonferencyjna -Problematyka nauk przyrodniczych i technicznych – Tom 6. XXVII Międzynarodowa Konferencja Studenckich Kół Naukowych Wrocław 2023, Uniwersytet Przyrodniczy we Wrocławiu, s. 16-26, 978-83-7717-393-0.
Szczegóły publikacji
Źródło:
Wydawca:
Uniwersytet Przyrodniczy we Wrocławiu
Rok: 2023
Język: Polski
Charakter formalny: Rozdział książki
Typ MNiSW/MEiN: inne
Informacje dodatkowe
Rekord utworzony: | 16 października 2023 11:01 |
---|---|
Ostatnia aktualizacja: | 16 października 2023 11:01 |
Identyfikatory
ISBN: 978-83-7717-393-0
BPP ID: (59, 49641) wydawnictwo zwarte #49641
Metryki
0
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.