Chemical composition and inherent properties of offal from calves maintained under two production systems.
Opis bibliograficzny
Chemical composition and inherent properties of offal from calves maintained under two production systems. [AUT.] MARIUSZ FLOREK, ZYGMUNT LITWIŃCZUK, PIOTR SKAŁECKI, MONIKA KĘDZIERSKA-MATYSEK, TOMASZ GRODZICKI. Meat Sci. 2012 Vol. 90 No. 2 s. 402–409, il., bibliogr., sum. DOI: 10.1016/j.meatsci.2011.08.007
Szczegóły publikacji
Źródło:
MEAT SCIENCE 2012 Vol. 90 No. 2, s. 402–409
Rok: 2012
Język: Angielski
Charakter formalny: Artykuł w czasopismie
Typ MNiSW/MEiN: praca oryginalna
Informacje dodatkowe
Rekord utworzony: | 11 kwietnia 2013 15:23 |
---|---|
Ostatnia aktualizacja: | 27 lipca 2018 14:31 |
Linki zewnętrzne
DOI
10.1016/j.meatsci.2011.08.007
Strona WWW
https://www.sciencedirect.com/science/a…
Identyfikatory
BPP ID: (46, 30132) wydawnictwo ciągłe #30132
PBN ID (hist.): 30132
Metryki
40,00
Punkty MNiSW/MEiN
2,754
Impact Factor
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.