Comparative analysis of the mineral composition in the meat of wild boar and domestic pig.
Opis bibliograficzny
Comparative analysis of the mineral composition in the meat of wild boar and domestic pig. [AUT.] MAREK BABICZ, [AUT. KORESP.] ANNA KASPRZYK. Ital. J. Anim. Sci. 2019 Vol. 18 No 1 s. 1030-1020, il., bibliogr., sum. DOI: 10.1080/1828051X.2019.1610337
Szczegóły publikacji
Źródło:
Italian Journal of Animal Science 2019 Vol. 18 No 1, s. 1030-1020
Rok: 2019
Język: Angielski
Charakter formalny: Artykuł w czasopismie
Typ MNiSW/MEiN: praca oryginalna
Open Access
Tryb dostępu: otwarte czasopismo Wersja tekstu: ostateczna wersja opublikowana Licencja: Creative Commons - Uznanie Autorstwa (CC-BY) Czas udostępnienia: w momencie opublikowania
Informacje dodatkowe
Rekord utworzony: | 26 września 2019 11:43 |
---|---|
Ostatnia aktualizacja: | 11 października 2021 12:49 |
Linki zewnętrzne
PBN
5ec00643ad49b31cced975ef
DOI
10.1080/1828051X.2019.1610337
Strona WWW
https://www.tandfonline.com/doi/full/10…
Identyfikatory
BPP ID: (46, 45884) wydawnictwo ciągłe #45884
Metryki
40,00
Punkty MNiSW/MEiN
1,805
Impact Factor
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.