Menu
Skrót klawiszowy: /
Skrót klawiszowy: /

Comparative analysis of the mineral composition in the meat of wild boar and domestic pig.

AUT. MAREK BABICZ, AUT. KORESP. ANNA KASPRZYK.

Opis bibliograficzny

Comparative analysis of the mineral composition in the meat of wild boar and domestic pig. [AUT.] MAREK BABICZ, [AUT. KORESP.] ANNA KASPRZYK. Ital. J. Anim. Sci. 2019 Vol. 18 No 1 s. 1030-1020, il., bibliogr., sum. DOI: 10.1080/1828051X.2019.1610337
Kliknij opis aby skopiować do schowka

Szczegóły publikacji

Źródło:
Italian Journal of Animal Science 2019 Vol. 18 No 1, s. 1030-1020
Rok: 2019
Język: Angielski
Charakter formalny: Artykuł w czasopismie
Typ MNiSW/MEiN: praca oryginalna

Open Access

Tryb dostępu: otwarte czasopismo Wersja tekstu: ostateczna wersja opublikowana Licencja: Creative Commons - Uznanie Autorstwa (CC-BY) Czas udostępnienia: w momencie opublikowania

Informacje dodatkowe

Rekord utworzony:26 września 2019 11:43
Ostatnia aktualizacja:11 października 2021 12:49

Identyfikatory

BPP ID: (46, 45884) wydawnictwo ciągłe #45884

Metryki

40,00
Punkty MNiSW/MEiN
1,805
Impact Factor

Eksport cytowania

Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.

Informacja o ciasteczkach (tych internetowych, nie tych słodkich i chrupiących...)

Ta strona wykorzystuje pliki cookie do poprawy funkcjonalności i analizy ruchu. Możesz zaakceptować wszystkie pliki cookie lub zarządzać swoimi preferencjami prywatności. Nawet, jeżeli nie zgodzisz się na używanie plików cookie na tej stronie, to informację o tym musimy zapamiętać w formie... pliku cookie, zatem jeżeli chcesz zadbać o swoją prywatność w pełni, zapoznaj się z informacjami, jak zupełnie wyłączyć możliwości śledzenia Ciebie w internecie.

✓ Zgadzam się ✗ Nie zgadzam się