Comparative analysis of the minerals composition in the meat of wild boar and domestic pig.
Opis bibliograficzny
Comparative analysis of the minerals composition in the meat of wild boar and domestic pig. [AUT.] ANNA KASPRZYK, MAREK BABICZ. W: Meat in technology and human nutrition : meat as functional and pro-healthy part of our diet : V International Scientific Conference : abstracts of plenary lectures & posters presentations, Poznań - Tarnowo Podgórne June 27-29, 2018 s. 56. [Poznań] [2018], [b.w.].
Szczegóły publikacji
Źródło:
Meat in technology and human nutrition : meat as functional and pro-healthy part of our diet : V International Scientific Conference : abstracts of plenary lectures & posters presentations, Poznań - Tarnowo Podgórne June 27-29, 2018, s. 56
Wydawca:
[b.w.]
Rok: 2018
Język: Angielski
Charakter formalny: Streszczenie zjazdowe konferencji międzynarodowej
Typ MNiSW/MEiN: inne
Informacje dodatkowe
Rekord utworzony: | 9 sierpnia 2018 07:45 |
---|---|
Ostatnia aktualizacja: | 9 sierpnia 2018 07:45 |
Identyfikatory
BPP ID: (59, 43873) wydawnictwo zwarte #43873
Metryki
0
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.