Czynniki kształtujące jakość mięsa wołowego.
Opis bibliograficzny
Czynniki kształtujące jakość mięsa wołowego. [AUT.] PIOTR DOMARADZKI, MARIUSZ FLOREK, ANNA LITWIŃCZUK. Wiad. Zootech. 2016 R. 54 Nr 2 (289) 160-170, il., bibliogr., sum.
Szczegóły publikacji
Źródło:
WIADOMOŚCI ZOOTECHNICZNE 2016 R. 54 Nr 2 (289), 160-170
Rok: 2016
Język: Polski
Charakter formalny: Artykuł w czasopismie
Typ MNiSW/MEiN: praca przeglądowa
Open Access
Tryb dostępu: otwarte czasopismo Wersja tekstu: ostateczna wersja opublikowana Licencja: inna otwarta licencja Czas udostępnienia: w momencie opublikowania
Informacje dodatkowe
Rekord utworzony: | 2 czerwca 2016 16:31 |
---|---|
Ostatnia aktualizacja: | 12 września 2017 05:24 |
Linki zewnętrzne
Strona WWW
http://www.izoo.krakow.pl/czasopisma/wi…
Identyfikatory
BPP ID: (46, 37955) wydawnictwo ciągłe #37955
PBN ID (hist.): 37955
Metryki
7,00
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.