Dojrzewanie mięsa wołowego na sucho – aspekty technologiczne.
Opis bibliograficzny
Dojrzewanie mięsa wołowego na sucho – aspekty technologiczne. [AUT.] PIOTR DOMARADZKI, [AUT. KORESP.] MARIUSZ FLOREK, [AUT.] ZYGMUNT LITWIŃCZUK. Żywn. Nauka Technol. Jakość (2016-) 2019 Vol. 26 nr 4 (120) s. 17-37, il. bibliogr., streszcz., sum. DOI: 10.15193/zntj/2019/121/310
Szczegóły publikacji
Źródło:
ŻYWNOŚĆ-Nauka Technologia Jakość 2019 Vol. 26 nr 4 (120), s. 17-37
Rok: 2019
Język: Polski
Charakter formalny: Artykuł w czasopismie
Typ MNiSW/MEiN: praca oryginalna
Open Access
Tryb dostępu: otwarte czasopismo Wersja tekstu: ostateczna wersja opublikowana Licencja: inna otwarta licencja Czas udostępnienia: w momencie opublikowania
Informacje dodatkowe
Rekord utworzony: | 20 lutego 2020 07:51 |
---|---|
Ostatnia aktualizacja: | 27 stycznia 2022 10:41 |
Linki zewnętrzne
PBN
6160056a2467f006f7765733
DOI
10.15193/zntj/2019/121/310
Strona WWW
http://wydawnictwo.pttz.org/wp-content/…
Identyfikatory
BPP ID: (46, 46514) wydawnictwo ciągłe #46514
Metryki
20,00
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.