Effect of Vacuum Impregnation on Drying Kinetics and Selected Quality Factors of Apple Cubes.
Opis bibliograficzny
Effect of Vacuum Impregnation on Drying Kinetics and Selected Quality Factors of Apple Cubes. [AUT.] MARTA PASŁAWSKA, BOGDAN STĘPIEŃ, AGNIESZKA NAWIRSKA-OLSZAŃSKA, RADOSŁAW MAŚLANKOWSKI, LESZEK RYDZAK. Int. J. Food Eng. (Print) 2017 Vol. 13 Issue 6 16 s, il., bibliogr., sum. DOI: 10.1515/ijfe-2016-0309
Szczegóły publikacji
Źródło:
International Journal of Food Engineering 2017 Vol. 13 Issue 6, 16 s.
Rok: 2017
Język: Angielski
Charakter formalny: Artykuł w czasopismie
Typ MNiSW/MEiN: praca oryginalna
Informacje dodatkowe
Rekord utworzony: | 27 listopada 2018 12:47 |
---|---|
Ostatnia aktualizacja: | 28 kwietnia 2021 08:25 |
Linki zewnętrzne
PBN
5ec00647ad49b31cced978c0
DOI
10.1515/ijfe-2016-0309
Strona WWW
https://www.degruyter.com/view/j/ijfe.2…
Identyfikatory
BPP ID: (46, 44538) wydawnictwo ciągłe #44538
Metryki
15,00
Punkty MNiSW/MEiN
0,923
Impact Factor
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.