Effect of apple pomace addition on the antioxidant potential of extruded snacks.
Opis bibliograficzny
Effect of apple pomace addition on the antioxidant potential of extruded snacks. [AUT. KORESP.] JAKUB SOJA, [AUT.] MACIEJ COMBRZYŃSKI, OZGE OZMEN, KAMILA KASPRZAK-DROZD. W: 3rd International PhD Student’s Conference at the University of Life Sciences in Lublin, Poland: ENVIRONMENT – PLANT – ANIMAL – PRODUCT, 24 April 2024 Abstract number: T004. Lublin 2024, Uniwersytet Przyrodniczy w Lublinie. DOI: 10.24326/ICDSUPL3.T004
Szczegóły publikacji
Źródło:
Wydawca:
Uniwersytet Przyrodniczy w Lublinie
Rok: 2024
Język: Angielski
Charakter formalny: Streszczenie zjazdowe konferencji międzynarodowej
Typ MNiSW/MEiN: inne
Open Access
Tryb dostępu: witryna wydawcy Wersja tekstu: ostateczna wersja opublikowana Licencja: Creative Commons - Uznanie Autorstwa (CC-BY) Czas udostępnienia: w momencie opublikowania
Informacje dodatkowe
Rekord utworzony: | 29 września 2025 09:13 |
---|---|
Ostatnia aktualizacja: | 29 września 2025 09:13 |
Linki zewnętrzne
DOI
10.24326/ICDSUPL3.T004
Strona WWW
https://conference-doctoral.up.lublin.p…
Identyfikatory
e-ISBN: 978-83-7259-430-3
BPP ID: (59, 51298) wydawnictwo zwarte #51298
Metryki
0
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.