Menu
Skrót klawiszowy: /
Skrót klawiszowy: /

Effect of concentrate supplement on slaughter value and meat quality of Limousin suckler beef reared on pasture until the age of 8 months.

Opis bibliograficzny

Effect of concentrate supplement on slaughter value and meat quality of Limousin suckler beef reared on pasture until the age of 8 months. [AUT.] MARIUSZ FLOREK, PIOTR STANEK, ZYGMUNT LITWIŃCZUK, PAWEŁ ŻÓŁKIEWSKI. Bulg. J. Agric. Sci. 2013 Vol. 19, Nr 5 1112-1119.
Kliknij opis aby skopiować do schowka

Szczegóły publikacji

Źródło:
Bulgarian Journal of Agricultural Science 2013 Vol. 19, Nr 5, 1112-1119
Rok: 2013
Język: Angielski
Charakter formalny: Artykuł w czasopismie
Typ MNiSW/MEiN: praca oryginalna

Open Access

Tryb dostępu: inne Wersja tekstu: ostateczna wersja opublikowana Licencja: inna otwarta licencja Czas udostępnienia: w momencie opublikowania

Informacje dodatkowe

Rekord utworzony:24 lutego 2014 13:19
Ostatnia aktualizacja:12 września 2017 05:33

Identyfikatory

BPP ID: (46, 31934) wydawnictwo ciągłe #31934
PBN ID (hist.): 31934

Metryki

15,00
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor

Eksport cytowania

Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.

Informacja o ciasteczkach (tych internetowych, nie tych słodkich i chrupiących...)

Ta strona wykorzystuje pliki cookie do poprawy funkcjonalności i analizy ruchu. Możesz zaakceptować wszystkie pliki cookie lub zarządzać swoimi preferencjami prywatności. Nawet, jeżeli nie zgodzisz się na używanie plików cookie na tej stronie, to informację o tym musimy zapamiętać w formie... pliku cookie, zatem jeżeli chcesz zadbać o swoją prywatność w pełni, zapoznaj się z informacjami, jak zupełnie wyłączyć możliwości śledzenia Ciebie w internecie.

✓ Zgadzam się ✗ Nie zgadzam się