Menu
Skrót klawiszowy: /
Skrót klawiszowy: /

Effect of curing time on physicochemical and textural properties of dry-fermented pork neck.

Opis bibliograficzny

Effect of curing time on physicochemical and textural properties of dry-fermented pork neck. [AUT.] JUSTYNA LIBERA, MARCIN MAKSYMIEC, DARIUSZ M. STASIAK. Medtube Sci. 2014 Issue 4 s. 81, [Abstract Book] Ogólnopolska Konferencja Studentów i Doktorantów. Kierunki Przyrodnicze i Medyczne, Lublin 22-23 listopada 2014 r.
Kliknij opis aby skopiować do schowka

Szczegóły publikacji

Źródło:
Medtube Science 2014 Issue 4, s. 81
Rok: 2014
Język: Angielski
Charakter formalny: Poster
Typ MNiSW/MEiN: inne

Informacje dodatkowe

Rekord utworzony:1 września 2015 08:04
Ostatnia aktualizacja:12 września 2017 04:34

Identyfikatory

BPP ID: (46, 35990) wydawnictwo ciągłe #35990
PBN ID (hist.): 35990

Metryki

0
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor

Eksport cytowania

Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.

Informacja o ciasteczkach (tych internetowych, nie tych słodkich i chrupiących...)

Ta strona wykorzystuje pliki cookie do poprawy funkcjonalności i analizy ruchu. Możesz zaakceptować wszystkie pliki cookie lub zarządzać swoimi preferencjami prywatności. Nawet, jeżeli nie zgodzisz się na używanie plików cookie na tej stronie, to informację o tym musimy zapamiętać w formie... pliku cookie, zatem jeżeli chcesz zadbać o swoją prywatność w pełni, zapoznaj się z informacjami, jak zupełnie wyłączyć możliwości śledzenia Ciebie w internecie.

✓ Zgadzam się ✗ Nie zgadzam się