Menu
Skrót klawiszowy: /
Skrót klawiszowy: /

Effect of extrusion-cooking conditions on the physical properties of Jerusalem artichoke straw.

Opis bibliograficzny

Effect of extrusion-cooking conditions on the physical properties of Jerusalem artichoke straw. [AUT.] KAROL KUPRYANIUK, [AUT. KORESP.] TOMASZ ONISZCZUK, MACIEJ COMBRZYŃSKI, AGNIESZKA WÓJTOWICZ, [AUT.] MARCIN MITRUS. Int. Agrophys. 2020 Vol. 34 Iss. 4 s. 441-449, il., bibliogr., sum. DOI: 10.31545/intagr/127804
Kliknij opis aby skopiować do schowka

Szczegóły publikacji

Źródło:
International Agrophysics 2020 Vol. 34 Iss. 4, s. 441-449
Rok: 2020
Język: Angielski
Charakter formalny: Artykuł w czasopismie
Typ MNiSW/MEiN: praca oryginalna

Open Access

Tryb dostępu: otwarte czasopismo Wersja tekstu: ostateczna wersja opublikowana Licencja: Creative Commons - Uznanie Autorstwa - Użycie niekomercyjne - Bez utworów zależnych (CC-BY-NC-ND) Czas udostępnienia: w momencie opublikowania

Informacje dodatkowe

Rekord utworzony:7 grudnia 2020 08:25
Ostatnia aktualizacja:1 stycznia 2023 23:06

Identyfikatory

BPP ID: (46, 47563) wydawnictwo ciągłe #47563

Metryki

100,00
Punkty MNiSW/MEiN
2,317
Impact Factor

Eksport cytowania

Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.

Informacja o ciasteczkach (tych internetowych, nie tych słodkich i chrupiących...)

Ta strona wykorzystuje pliki cookie do poprawy funkcjonalności i analizy ruchu. Możesz zaakceptować wszystkie pliki cookie lub zarządzać swoimi preferencjami prywatności. Nawet, jeżeli nie zgodzisz się na używanie plików cookie na tej stronie, to informację o tym musimy zapamiętać w formie... pliku cookie, zatem jeżeli chcesz zadbać o swoją prywatność w pełni, zapoznaj się z informacjami, jak zupełnie wyłączyć możliwości śledzenia Ciebie w internecie.

✓ Zgadzam się ✗ Nie zgadzam się