Effect of freezing and room temperatures storage for 18 months on quality of raw rapeseed honey (Brassica napus).
Opis bibliograficzny
Effect of freezing and room temperatures storage for 18 months on quality of raw rapeseed honey (Brassica napus). [AUT.] MONIKA KĘDZIERSKA-MATYSEK, MARIUSZ FLOREK, ANNA WOLANCIUK, PIOTR SKAŁECKI. J. Food Sci. Technol. 2016 Vol. 53 Issue 8 3349-3355, il., bibliogr., sum. DOI: 10.1007/s13197-016-2313-x
Szczegóły publikacji
Źródło:
JOURNAL OF FOOD SCIENCE AND TECHNOLOGY-MYSORE 2016 Vol. 53 Issue 8, 3349-3355
Rok: 2016
Język: Angielski
Charakter formalny: Artykuł w czasopismie
Typ MNiSW/MEiN: praca oryginalna
Informacje dodatkowe
Rekord utworzony: | 12 października 2016 07:50 |
---|---|
Ostatnia aktualizacja: | 17 sierpnia 2021 13:52 |
Linki zewnętrzne
PBN
60e72bbd2467f01e9310481a
DOI
10.1007/s13197-016-2313-x
Strona WWW
http://link.springer.com/journal/13197/…
Identyfikatory
BPP ID: (46, 39006) wydawnictwo ciągłe #39006
PBN ID (hist.): 39006
Metryki
25,00
Punkty MNiSW/MEiN
1,262
Impact Factor
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.