Menu
Skrót klawiszowy: /
Skrót klawiszowy: /

Effect of freezing and room temperatures storage for 18 months on quality of raw rapeseed honey (Brassica napus).

Opis bibliograficzny

Effect of freezing and room temperatures storage for 18 months on quality of raw rapeseed honey (Brassica napus). [AUT.] MONIKA KĘDZIERSKA-MATYSEK, MARIUSZ FLOREK, ANNA WOLANCIUK, PIOTR SKAŁECKI. J. Food Sci. Technol. 2016 Vol. 53 Issue 8 3349-3355, il., bibliogr., sum. DOI: 10.1007/s13197-016-2313-x
Kliknij opis aby skopiować do schowka

Szczegóły publikacji

Źródło:
JOURNAL OF FOOD SCIENCE AND TECHNOLOGY-MYSORE 2016 Vol. 53 Issue 8, 3349-3355
Rok: 2016
Język: Angielski
Charakter formalny: Artykuł w czasopismie
Typ MNiSW/MEiN: praca oryginalna

Informacje dodatkowe

Rekord utworzony:12 października 2016 07:50
Ostatnia aktualizacja:17 sierpnia 2021 13:52

Identyfikatory

BPP ID: (46, 39006) wydawnictwo ciągłe #39006
PBN ID (hist.): 39006

Metryki

25,00
Punkty MNiSW/MEiN
1,262
Impact Factor

Eksport cytowania

Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.

Informacja o ciasteczkach (tych internetowych, nie tych słodkich i chrupiących...)

Ta strona wykorzystuje pliki cookie do poprawy funkcjonalności i analizy ruchu. Możesz zaakceptować wszystkie pliki cookie lub zarządzać swoimi preferencjami prywatności. Nawet, jeżeli nie zgodzisz się na używanie plików cookie na tej stronie, to informację o tym musimy zapamiętać w formie... pliku cookie, zatem jeżeli chcesz zadbać o swoją prywatność w pełni, zapoznaj się z informacjami, jak zupełnie wyłączyć możliwości śledzenia Ciebie w internecie.

✓ Zgadzam się ✗ Nie zgadzam się