Menu
Skrót klawiszowy: /
Skrót klawiszowy: /

Effect of lamb meat aged under vacum conditions on changes in meat physical parameters.

Opis bibliograficzny

Effect of lamb meat aged under vacum conditions on changes in meat physical parameters. [AUT.] MARIUSZ FLOREK, ANDRZEJ JUNKUSZEW, TOMASZ M. GRUSZECKI, WIKTOR BOJAR, ANNA SZYMANOWSKA. W: 11th World Conference on Animal Production. Proceedings 331-331. [b.m.], b.w., 2013].
Kliknij opis aby skopiować do schowka

Szczegóły publikacji

Źródło:
11th World Conference on Animal Production. Proceedings, 331-331
Wydawca:
b.w., 2013]
Rok: 2013
Język: Angielski
Charakter formalny: Polskie streszczenie zjazdowe
Typ MNiSW/MEiN: inne

Informacje dodatkowe

Rekord utworzony:12 lutego 2016 10:35
Ostatnia aktualizacja:12 września 2017 04:41

Identyfikatory

BPP ID: (59, 37355) wydawnictwo zwarte #37355
PBN ID (hist.): 37355

Metryki

0
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor

Eksport cytowania

Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.

Informacja o ciasteczkach (tych internetowych, nie tych słodkich i chrupiących...)

Ta strona wykorzystuje pliki cookie do poprawy funkcjonalności i analizy ruchu. Możesz zaakceptować wszystkie pliki cookie lub zarządzać swoimi preferencjami prywatności. Nawet, jeżeli nie zgodzisz się na używanie plików cookie na tej stronie, to informację o tym musimy zapamiętać w formie... pliku cookie, zatem jeżeli chcesz zadbać o swoją prywatność w pełni, zapoznaj się z informacjami, jak zupełnie wyłączyć możliwości śledzenia Ciebie w internecie.

✓ Zgadzam się ✗ Nie zgadzam się