Effect of pasta cooking time on the content and fractional composition of dietary fiber.
Opis bibliograficzny
Effect of pasta cooking time on the content and fractional composition of dietary fiber. [AUT.] ALDONA SOBOTA, PIOTR ZARZYCKI. J. Food Qual. 2013 Vol. 36 Issue 2 127-132, il., bibliogr., sum. DOI: 10.1111/jfq.12023
Szczegóły publikacji
Źródło:
Journal of Food Quality 2013 Vol. 36 Issue 2, 127-132
Rok: 2013
Język: Angielski
Charakter formalny: Artykuł w czasopismie
Typ MNiSW/MEiN: praca oryginalna
Informacje dodatkowe
Rekord utworzony: | 12 czerwca 2013 16:02 |
---|---|
Ostatnia aktualizacja: | 17 sierpnia 2021 14:03 |
Linki zewnętrzne
PBN
60e730582467f01e93154c25
DOI
10.1111/jfq.12023
Strona WWW
http://onlinelibrary.wiley.com/doi/10.1…
Identyfikatory
BPP ID: (46, 30526) wydawnictwo ciągłe #30526
PBN ID (hist.): 30526
Metryki
20,00
Punkty MNiSW/MEiN
0,768
Impact Factor
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.