Effect of pasteurization on rheological properties of white carrot juice.
Opis bibliograficzny
Effect of pasteurization on rheological properties of white carrot juice. [AUT.] ZBIGNIEW KOBUS, RAFAŁ NADULSKI, TOMASZ GUZ, JACEK MAZUR, MARIAN PANASIEWICZ, KAZIMIERZ ZAWIŚLAK. Agriculture and Agricultural Science Procedia 2015 Vol. 7 99-102, il., bibliogr., sum. DOI: 10.1016/j.aaspro.2015.12.043
Szczegóły publikacji
Źródło:
Agriculture and Agricultural Science Procedia 2015 Vol. 7, 99-102
Rok: 2015
Język: Angielski
Charakter formalny: Artykuł w czasopismie
Typ MNiSW/MEiN: praca oryginalna
Open Access
Tryb dostępu: otwarte czasopismo Wersja tekstu: ostateczna wersja opublikowana Licencja: Creative Commons - Uznanie Autorstwa - Użycie niekomercyjne - Bez utworów zależnych (CC-BY-NC-ND) Czas udostępnienia: w momencie opublikowania
Informacje dodatkowe
Rekord utworzony: | 4 stycznia 2016 09:39 |
---|---|
Ostatnia aktualizacja: | 17 sierpnia 2021 13:31 |
Linki zewnętrzne
PBN
60e730842467f01e93156ad3
DOI
10.1016/j.aaspro.2015.12.043
Strona WWW
http://www.sciencedirect.com/science/ar…
Identyfikatory
BPP ID: (46, 36974) wydawnictwo ciągłe #36974
PBN ID (hist.): 36974
Metryki
15,00
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.