Effect of pulse electric fields (PEF) on accumulation of magnesium and zinc ions in Saccharomyces cerevisiae cells.
Opis bibliograficzny
Effect of pulse electric fields (PEF) on accumulation of magnesium and zinc ions in Saccharomyces cerevisiae cells. [AUT.] URSZULA PANKIEWICZ, MONIKA SUJKA, MARZENA WŁODARCZYK-STASIAK, ARTUR MAZUREK, JERZY JAMROZ. Food Chem. 2014 Vol. 157 s. 125-131, il. bibliogr., sum. DOI: 10.1016/j.foodchem.2014.02.028
Szczegóły publikacji
Źródło:
FOOD CHEMISTRY 2014 Vol. 157, s. 125-131
Rok: 2014
Język: Angielski
Charakter formalny: Artykuł w czasopismie
Typ MNiSW/MEiN: praca oryginalna
Informacje dodatkowe
Rekord utworzony: | 27 sierpnia 2014 09:52 |
---|---|
Ostatnia aktualizacja: | 17 sierpnia 2021 13:36 |
Linki zewnętrzne
PBN
60e730582467f01e93154c0d
DOI
10.1016/j.foodchem.2014.02.028
Strona WWW
http://www.sciencedirect.com/science/ar…
Identyfikatory
BPP ID: (46, 33131) wydawnictwo ciągłe #33131
PBN ID (hist.): 33131
Metryki
40,00
Punkty MNiSW/MEiN
3,391
Impact Factor
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.