Effect of pulsed electric fields upon accumulation of magnesium in Saccharomyces cerevisiae.
Opis bibliograficzny
Effect of pulsed electric fields upon accumulation of magnesium in Saccharomyces cerevisiae. [AUT.] URSZULA PANKIEWICZ, JERZY JAMROZ. Eur. Food Res. Technol. (Print) 2010 Vol. 231 Issue 5 s. 663-668, il., bibliogr., sum. DOI: 10.1007/s00217-010-1317-4
Szczegóły publikacji
Źródło:
EUROPEAN FOOD RESEARCH AND TECHNOLOGY 2010 Vol. 231 Issue 5, s. 663-668
Rok: 2010
Język: Angielski
Charakter formalny: Artykuł w czasopismie
Typ MNiSW/MEiN: praca oryginalna
Informacje dodatkowe
Rekord utworzony: | 8 stycznia 2013 12:40 |
---|---|
Ostatnia aktualizacja: | 13 sierpnia 2018 13:36 |
Linki zewnętrzne
DOI
10.1007/s00217-010-1317-4
Strona WWW
http://link.springer.com/content/pdf/10…
Identyfikatory
BPP ID: (46, 28928) wydawnictwo ciągłe #28928
PBN ID (hist.): 28928
Metryki
32,00
Punkty MNiSW/MEiN
1,585
Impact Factor
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.