Menu
Skrót klawiszowy: /
Skrót klawiszowy: /

Effect of ultrasonically assisted thawing on chicken broiler meat.

Opis bibliograficzny

Effect of ultrasonically assisted thawing on chicken broiler meat. [AUT.] DARIUSZ M. STASIAK, ZBIGNIEW J. DOLATOWSKI. W: Proceeding ICOMST 2010 : 56th International Congress of Meat Science and Technology, August 15-20.2010. Jeju, Korea S. 192. Suwon, Korea, National Institute of Animal Science, 2010, 978-89-480-0730-5.
Kliknij opis aby skopiować do schowka

Szczegóły publikacji

Źródło:
Proceeding ICOMST 2010 : 56th International Congress of Meat Science and Technology, August 15-20.2010. Jeju, Korea, S. 192
Wydawca:
National Institute of Animal Science, 2010
Rok: 2010
Język: Angielski
Charakter formalny: Streszczenie zjazdowe konferencji międzynarodowej
Typ MNiSW/MEiN: inne

Informacje dodatkowe

Rekord utworzony:14 czerwca 2011 10:47
Ostatnia aktualizacja:12 września 2017 03:55

Identyfikatory

ISBN: 978-89-480-0730-5
BPP ID: (59, 25938) wydawnictwo zwarte #25938
PBN ID (hist.): 25938

Metryki

0
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor

Eksport cytowania

Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.

Informacja o ciasteczkach (tych internetowych, nie tych słodkich i chrupiących...)

Ta strona wykorzystuje pliki cookie do poprawy funkcjonalności i analizy ruchu. Możesz zaakceptować wszystkie pliki cookie lub zarządzać swoimi preferencjami prywatności. Nawet, jeżeli nie zgodzisz się na używanie plików cookie na tej stronie, to informację o tym musimy zapamiętać w formie... pliku cookie, zatem jeżeli chcesz zadbać o swoją prywatność w pełni, zapoznaj się z informacjami, jak zupełnie wyłączyć możliwości śledzenia Ciebie w internecie.

✓ Zgadzam się ✗ Nie zgadzam się