Effect of vacuum ageing on instrumental and sensory textural properties of meat from Uhruska lambs.
Opis bibliograficzny
Effect of vacuum ageing on instrumental and sensory textural properties of meat from Uhruska lambs. [AUT.] MARIUSZ FLOREK, ANDRZEJ JUNKUSZEW, WIKTOR BOJAR, PIOTR SKAŁECKI, MONIKA GREGUŁA-KANIA, ANNA LITWIŃCZUK, TOMASZ M. GRUSZECKI. Ann. Anim. Sci. 2016 Vol.16 Issue 1 601-609, il., bibliogr., sum. DOI: 10.1515/aoas-2015-0084
Szczegóły publikacji
Źródło:
Annals of Animal Science 2016 Vol.16 Issue 1, 601-609
Rok: 2016
Język: Angielski
Charakter formalny: Artykuł w czasopismie
Typ MNiSW/MEiN: praca oryginalna
Open Access
Tryb dostępu: otwarte czasopismo Wersja tekstu: ostateczna wersja opublikowana Licencja: Creative Commons - Uznanie Autorstwa - Użycie niekomercyjne - Bez utworów zależnych (CC-BY-NC-ND) Czas udostępnienia: w momencie opublikowania
Informacje dodatkowe
Rekord utworzony: | 23 maja 2016 13:13 |
---|---|
Ostatnia aktualizacja: | 11 stycznia 2018 10:09 |
Linki zewnętrzne
DOI
10.1515/aoas-2015-0084
Strona WWW
http://www.degruyter.com/view/j/aoas.20…
Identyfikatory
BPP ID: (46, 37917) wydawnictwo ciągłe #37917
PBN ID (hist.): 37917
Metryki
15,00
Punkty MNiSW/MEiN
0,731
Impact Factor
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.