Effect of whole-wheat barley flour addition on the quality of wheat bread.
Opis bibliograficzny
Effect of whole-wheat barley flour addition on the quality of wheat bread. [AUT.] ANNA WIRKIJOWSKA, ZBIGNIEW RZEDZICKI, ALDONA SOBOTA, EMILIA SYKUT-DOMAŃSKA, PIOTR ZARZYCKI, JAROSŁAW MAZURKIEWICZ. W: ICA 2016, 11th International Conference on Agrophysics : Soil, Plant & Climate : Book of abstracts 215, bibliogr. Lublin, Polish Academy of Science, 2016, 978-83-89969-43-9.
Szczegóły publikacji
Źródło:
ICA 2016, 11th International Conference on Agrophysics : Soil, Plant & Climate : Book of abstracts, 215
Wydawca:
Polish Academy of Science, 2016
Rok: 2016
Język: Angielski
Charakter formalny: Polskie streszczenie zjazdowe
Typ MNiSW/MEiN: inne
Informacje dodatkowe
Rekord utworzony: | 29 września 2016 14:12 |
---|---|
Ostatnia aktualizacja: | 12 września 2017 04:47 |
Identyfikatory
ISBN: 978-83-89969-43-9
BPP ID: (59, 38790) wydawnictwo zwarte #38790
PBN ID (hist.): 38790
Metryki
0
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.