Effects of protein-xanthophyll (PX) concentrate of alfalfa additive to crude protein-reduced diets on nitrogen excretion, growth performance and meat quality of pigs.
Opis bibliograficzny
Effects of protein-xanthophyll (PX) concentrate of alfalfa additive to crude protein-reduced diets on nitrogen excretion, growth performance and meat quality of pigs. [AUT.] EUGENIUSZ R. GRELA, WIOLETTA SEMENIUK, MARIUSZ FLOREK. J. Cent. Eur. Agric. (Online) 2008 Vol.9 No.4 s. 669-676, il., bibliogr., streszcz., sum.
Szczegóły publikacji
Źródło:
JOURNAL OF CENTRAL EUROPEAN AGRICULTURE 2008 Vol.9 No.4, s. 669-676
Rok: 2008
Język: Angielski
Charakter formalny: Artykuł w czasopismie
Typ MNiSW/MEiN: praca oryginalna
Informacje dodatkowe
Rekord utworzony: | 10 listopada 2011 11:09 |
---|---|
Ostatnia aktualizacja: | 12 września 2017 05:33 |
Linki zewnętrzne
Strona WWW
http://jcea.agr.hr/volumes.php?lang=en&…
Identyfikatory
BPP ID: (46, 26653) wydawnictwo ciągłe #26653
PBN ID (hist.): 26653
Metryki
2,00
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.