Ekstruzja w przetwórstwie rolno-spożywczym Cz.IV. Przepływ masy i rozkład temperatury w ekstruderze jednoślimakowym.
Opis bibliograficzny
Ekstruzja w przetwórstwie rolno-spożywczym Cz.IV. Przepływ masy i rozkład temperatury w ekstruderze jednoślimakowym. [AUT.] LESZEK MOŚCICKI, MARCIN MITRUS. Prz. Zboż. Młyn. (1957) 2013 R. 57 nr 4 5-8, il., bibliogr.
Szczegóły publikacji
Źródło:
Przegląd Zbożowo-Młynarski (1957) 2013 R. 57 nr 4, 5-8
Rok: 2013
Język: Polski
Charakter formalny: Artykuł w czasopismie
Typ MNiSW/MEiN: publikacja popularnonaukowa
Informacje dodatkowe
Rekord utworzony: | 15 października 2013 16:10 |
---|---|
Ostatnia aktualizacja: | 12 września 2017 05:21 |
Identyfikatory
BPP ID: (46, 30818) wydawnictwo ciągłe #30818
PBN ID (hist.): 30818
Metryki
0
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.