Menu
Skrót klawiszowy: /
Skrót klawiszowy: /

Evaluation of correlation between slaughter value and meat quality traits in mass porkers.

Opis bibliograficzny

Evaluation of correlation between slaughter value and meat quality traits in mass porkers. [AUT.] LITWIŃCZUK A., BUCZMA J., FLOREK M., BARŁOWSKA J., PIERÓG M. W: Book of abstracts of the 5lth Annual Meeting of the European Association for Animal Production. The Hague, 334, 2000 The Hague 2000, s. 334.
Kliknij opis aby skopiować do schowka

Szczegóły publikacji

Źródło:
Book of abstracts of the 5lth Annual Meeting of the European Association for Animal Production. The Hague, 334, 2000, s. 334
Rok: 2000
Język: Angielski
Charakter formalny: Referat zjazdowy konferencji miedzynarodowej
Typ MNiSW/MEiN: inne

Informacje dodatkowe

Rekord utworzony:4 listopada 2024 08:49
Ostatnia aktualizacja:4 listopada 2024 09:08

Identyfikatory

BPP ID: (59, 50666) wydawnictwo zwarte #50666

Metryki

0
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor

Eksport cytowania

Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.

Informacja o ciasteczkach (tych internetowych, nie tych słodkich i chrupiących...)

Ta strona wykorzystuje pliki cookie do poprawy funkcjonalności i analizy ruchu. Możesz zaakceptować wszystkie pliki cookie lub zarządzać swoimi preferencjami prywatności. Nawet, jeżeli nie zgodzisz się na używanie plików cookie na tej stronie, to informację o tym musimy zapamiętać w formie... pliku cookie, zatem jeżeli chcesz zadbać o swoją prywatność w pełni, zapoznaj się z informacjami, jak zupełnie wyłączyć możliwości śledzenia Ciebie w internecie.

✓ Zgadzam się ✗ Nie zgadzam się