Menu
Skrót klawiszowy: /
Skrót klawiszowy: /

Evaluation of the hardness of pumpkin pulp depending on the implemented heat treatment.

Opis bibliograficzny

Evaluation of the hardness of pumpkin pulp depending on the implemented heat treatment. [AUT.] PANSIEWICZ MARIAN, [AUT. KORESP.] MAZUR JACEK, [AUT.] SOBCZAK PAWEŁ, ZAWIŚLAK KAZIMIERZ, ŁYSIAK GRZEGORZ. Int. J. Food Eng. (Print) 2020 Vol. 16 Issue 3 20180402 s. 1-7, il., bibliogr., sum. DOI: 10.1515/ijfe-2018-0402
Kliknij opis aby skopiować do schowka

Szczegóły publikacji

Źródło:
International Journal of Food Engineering 2020 Vol. 16 Issue 3 20180402, s. 1-7
Rok: 2020
Język: Angielski
Charakter formalny: Artykuł w czasopismie
Typ MNiSW/MEiN: praca oryginalna

Informacje dodatkowe

Rekord utworzony:22 kwietnia 2020 12:31
Ostatnia aktualizacja:1 stycznia 2023 23:06

Identyfikatory

BPP ID: (46, 46715) wydawnictwo ciągłe #46715

Metryki

40,00
Punkty MNiSW/MEiN
1,713
Impact Factor

Eksport cytowania

Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.

Informacja o ciasteczkach (tych internetowych, nie tych słodkich i chrupiących...)

Ta strona wykorzystuje pliki cookie do poprawy funkcjonalności i analizy ruchu. Możesz zaakceptować wszystkie pliki cookie lub zarządzać swoimi preferencjami prywatności. Nawet, jeżeli nie zgodzisz się na używanie plików cookie na tej stronie, to informację o tym musimy zapamiętać w formie... pliku cookie, zatem jeżeli chcesz zadbać o swoją prywatność w pełni, zapoznaj się z informacjami, jak zupełnie wyłączyć możliwości śledzenia Ciebie w internecie.

✓ Zgadzam się ✗ Nie zgadzam się