Evaluation of the hardness of pumpkin pulp depending on the implemented heat treatment.
Opis bibliograficzny
Evaluation of the hardness of pumpkin pulp depending on the implemented heat treatment. [AUT.] PANSIEWICZ MARIAN, [AUT. KORESP.] MAZUR JACEK, [AUT.] SOBCZAK PAWEŁ, ZAWIŚLAK KAZIMIERZ, ŁYSIAK GRZEGORZ. Int. J. Food Eng. (Print) 2020 Vol. 16 Issue 3 20180402 s. 1-7, il., bibliogr., sum. DOI: 10.1515/ijfe-2018-0402
Szczegóły publikacji
Źródło:
International Journal of Food Engineering 2020 Vol. 16 Issue 3 20180402, s. 1-7
Rok: 2020
Język: Angielski
Charakter formalny: Artykuł w czasopismie
Typ MNiSW/MEiN: praca oryginalna
Informacje dodatkowe
Rekord utworzony: | 22 kwietnia 2020 12:31 |
---|---|
Ostatnia aktualizacja: | 1 stycznia 2023 23:06 |
Linki zewnętrzne
PBN
6130bbf52467f060b0186257
DOI
10.1515/ijfe-2018-0402
Strona WWW
https://www.degruyter.com/view/journals…
Identyfikatory
BPP ID: (46, 46715) wydawnictwo ciągłe #46715
Metryki
40,00
Punkty MNiSW/MEiN
1,713
Impact Factor
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.