Extrusion-cooking process of food pellets with coffee husk.
Opis bibliograficzny
Extrusion-cooking process of food pellets with coffee husk. [AUT.] SOJA J., COMBRZYŃSKI M., WÓJTOWICZ A., LISIECKA K.. W: 13th International Conference on Agrophysics: Agriculture in changing climate - Book of abstracts Abstract number O23. Lublin 2021, Polska Akademia Nauk.
Szczegóły publikacji
Źródło:
Wydawca:
Polska Akademia Nauk
Rok: 2021
Język: Angielski
Charakter formalny: Streszczenie zjazdowe konferencji międzynarodowej
Typ MNiSW/MEiN: inne
Informacje dodatkowe
Rekord utworzony: | 29 września 2025 10:15 |
---|---|
Ostatnia aktualizacja: | 29 września 2025 10:15 |
Identyfikatory
e-ISBN: 978-83-89969-72-9
BPP ID: (59, 51307) wydawnictwo zwarte #51307
Metryki
0
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.