Menu
Skrót klawiszowy: /
Skrót klawiszowy: /

Functional analysis of the differences in the dimensions of two Types of boiled and steamed rice grains.

Opis bibliograficzny

Functional analysis of the differences in the dimensions of two Types of boiled and steamed rice grains. [AUT.] MIROSŁAW KRZYŚKO, WALDEMAR WOŁYŃSKI, MAREK DOMIN, ZOFIA HANUSZ, LESZEK RYDZAK, [AUT. KORESP.] ŁUKASZ SMAGA, [AUT.] ANDRZEJ WOJTYŁA. Int. J. Food Sci. 2021 Vol. 2021 Article number 5546016, il., bibliogr. sum. DOI: 10.1155/2021/5546016
Kliknij opis aby skopiować do schowka

Szczegóły publikacji

Źródło:
International Journal of Food Science 2021 Vol. 2021, Article number 5546016
Rok: 2021
Język: Angielski
Charakter formalny: Artykuł w czasopismie
Typ MNiSW/MEiN: praca przeglądowa

Open Access

Tryb dostępu: otwarte czasopismo Wersja tekstu: ostateczna wersja opublikowana Licencja: Creative Commons - Uznanie Autorstwa (CC-BY) Czas udostępnienia: w momencie opublikowania

Informacje dodatkowe

Rekord utworzony:16 sierpnia 2021 12:30
Ostatnia aktualizacja:1 stycznia 2023 23:05

Identyfikatory

BPP ID: (46, 48568) wydawnictwo ciągłe #48568

Metryki

100,00
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor

Eksport cytowania

Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.

Informacja o ciasteczkach (tych internetowych, nie tych słodkich i chrupiących...)

Ta strona wykorzystuje pliki cookie do poprawy funkcjonalności i analizy ruchu. Możesz zaakceptować wszystkie pliki cookie lub zarządzać swoimi preferencjami prywatności. Nawet, jeżeli nie zgodzisz się na używanie plików cookie na tej stronie, to informację o tym musimy zapamiętać w formie... pliku cookie, zatem jeżeli chcesz zadbać o swoją prywatność w pełni, zapoznaj się z informacjami, jak zupełnie wyłączyć możliwości śledzenia Ciebie w internecie.

✓ Zgadzam się ✗ Nie zgadzam się