Gluten-free bread prepared with fresh and freeze-dried rice sourdough-texture and sensory evaluation.
Opis bibliograficzny
Gluten-free bread prepared with fresh and freeze-dried rice sourdough-texture and sensory evaluation. [AUT.] RENATA RÓŻYŁO, STANISŁAW RUDY, ANDRZEJ KRZYKOWSKI, DARIUSZ DZIKI, MONIKA SIASTAŁA, RENATA POLAK. J. Texture Stud. 2016 Vol. 47 Issue 5 443-453, il., bibliogr., sum. DOI: 10.1111/jtxs.12180
Szczegóły publikacji
Źródło:
Journal of Texture Studies 2016 Vol. 47 Issue 5, 443-453
Rok: 2016
Język: Angielski
Charakter formalny: Artykuł w czasopismie
Typ MNiSW/MEiN: praca oryginalna
Informacje dodatkowe
Rekord utworzony: | 4 października 2016 14:31 |
---|---|
Ostatnia aktualizacja: | 28 kwietnia 2021 08:24 |
Linki zewnętrzne
PBN
600b26802467f0174270e398
DOI
10.1111/jtxs.12180
Strona WWW
http://onlinelibrary.wiley.com/doi/10.1…
Identyfikatory
BPP ID: (46, 38872) wydawnictwo ciągłe #38872
PBN ID (hist.): 38872
Metryki
25,00
Punkty MNiSW/MEiN
1,290
Impact Factor
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.