Ground green coffee beans as a functional food supplement - Preliminary study.
Opis bibliograficzny
Ground green coffee beans as a functional food supplement - Preliminary study. [AUT.] DARIUSZ DZIKI, URSZULA GAWLIK-DZIKI, ŁUKASZ PECIO, RENATA RÓŻYŁO, MICHAŁ ŚWIECA, ANDRZEJ KRZYKOWSKI, STANISŁAW RUDY. Lebensm. - Wiss. Technol. 2015 Vol. 63, Issue 1 691-699, il., bibliogr., sum. DOI: 10.1016/j.lwt.2015.03.076
Szczegóły publikacji
Źródło:
LWT-FOOD SCIENCE AND TECHNOLOGY 2015 Vol. 63, Issue 1, 691-699
Rok: 2015
Język: Angielski
Charakter formalny: Artykuł w czasopismie
Typ MNiSW/MEiN: praca oryginalna
Informacje dodatkowe
Rekord utworzony: | 13 maja 2015 08:52 |
---|---|
Ostatnia aktualizacja: | 12 września 2017 05:34 |
Linki zewnętrzne
DOI
10.1016/j.lwt.2015.03.076
Strona WWW
http://www.sciencedirect.com/science/ar…
Identyfikatory
BPP ID: (46, 34910) wydawnictwo ciągłe #34910
PBN ID (hist.): 34910
Metryki
35,00
Punkty MNiSW/MEiN
2,711
Impact Factor
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.