Menu
Skrót klawiszowy: /
Skrót klawiszowy: /

Ground green coffee beans as a functional food supplement - Preliminary study.

Opis bibliograficzny

Ground green coffee beans as a functional food supplement - Preliminary study. [AUT.] DARIUSZ DZIKI, URSZULA GAWLIK-DZIKI, ŁUKASZ PECIO, RENATA RÓŻYŁO, MICHAŁ ŚWIECA, ANDRZEJ KRZYKOWSKI, STANISŁAW RUDY. Lebensm. - Wiss. Technol. 2015 Vol. 63, Issue 1 691-699, il., bibliogr., sum. DOI: 10.1016/j.lwt.2015.03.076
Kliknij opis aby skopiować do schowka

Szczegóły publikacji

Źródło:
LWT-FOOD SCIENCE AND TECHNOLOGY 2015 Vol. 63, Issue 1, 691-699
Rok: 2015
Język: Angielski
Charakter formalny: Artykuł w czasopismie
Typ MNiSW/MEiN: praca oryginalna

Informacje dodatkowe

Rekord utworzony:13 maja 2015 08:52
Ostatnia aktualizacja:12 września 2017 05:34

Identyfikatory

BPP ID: (46, 34910) wydawnictwo ciągłe #34910
PBN ID (hist.): 34910

Metryki

35,00
Punkty MNiSW/MEiN
2,711
Impact Factor

Eksport cytowania

Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.

Informacja o ciasteczkach (tych internetowych, nie tych słodkich i chrupiących...)

Ta strona wykorzystuje pliki cookie do poprawy funkcjonalności i analizy ruchu. Możesz zaakceptować wszystkie pliki cookie lub zarządzać swoimi preferencjami prywatności. Nawet, jeżeli nie zgodzisz się na używanie plików cookie na tej stronie, to informację o tym musimy zapamiętać w formie... pliku cookie, zatem jeżeli chcesz zadbać o swoją prywatność w pełni, zapoznaj się z informacjami, jak zupełnie wyłączyć możliwości śledzenia Ciebie w internecie.

✓ Zgadzam się ✗ Nie zgadzam się