Menu
Skrót klawiszowy: /
Skrót klawiszowy: /

Identyfikacja temperatury w niskotłuszczowych kiełbasach w czasie ich obróbki cieplnej.

Opis bibliograficzny

Identyfikacja temperatury w niskotłuszczowych kiełbasach w czasie ich obróbki cieplnej. [AUT.] JACEK MAZUR, PAWEŁ SOBCZAK, KAZIMIERZ ZAWIŚLAK, MARIAN PANASIEWICZ, JACEK JAGIEŁŁO. Acta Sci. Pol., Tech. Agrar. 2014 nr 13 (3-4) s. 31-36, il., bibliogr., streszcz., sum.
Kliknij opis aby skopiować do schowka

Szczegóły publikacji

Źródło:
Rok: 2014
Język: Polski
Charakter formalny: Artykuł w czasopismie
Typ MNiSW/MEiN: praca oryginalna

Open Access

Tryb dostępu: otwarte czasopismo Wersja tekstu: ostateczna wersja opublikowana Licencja: inna otwarta licencja Czas udostępnienia: w momencie opublikowania

Informacje dodatkowe

Rekord utworzony:28 sierpnia 2015 12:06
Ostatnia aktualizacja:19 lutego 2019 10:29

Identyfikatory

BPP ID: (46, 35947) wydawnictwo ciągłe #35947
PBN ID (hist.): 35947

Metryki

3,00
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor

Eksport cytowania

Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.

Informacja o ciasteczkach (tych internetowych, nie tych słodkich i chrupiących...)

Ta strona wykorzystuje pliki cookie do poprawy funkcjonalności i analizy ruchu. Możesz zaakceptować wszystkie pliki cookie lub zarządzać swoimi preferencjami prywatności. Nawet, jeżeli nie zgodzisz się na używanie plików cookie na tej stronie, to informację o tym musimy zapamiętać w formie... pliku cookie, zatem jeżeli chcesz zadbać o swoją prywatność w pełni, zapoznaj się z informacjami, jak zupełnie wyłączyć możliwości śledzenia Ciebie w internecie.

✓ Zgadzam się ✗ Nie zgadzam się