Menu
Skrót klawiszowy: /
Skrót klawiszowy: /

Influence of magnesium added to diet of Pulawska Breed fatteners on physical and chemical properties of meat.

Opis bibliograficzny

Influence of magnesium added to diet of Pulawska Breed fatteners on physical and chemical properties of meat. [AUT.] JERZY LECHOWSKI, PIOTR KAMYK-KAMIEŃSKI, ANNA KASPRZYK, JAN ZUBA. J. Elem. 2013 Vol. 18 No. 1 99-105, il., bibliogr., streszcz., sum. DOI: 10.5601/jelem.2013.18.1.08
Kliknij opis aby skopiować do schowka

Szczegóły publikacji

Źródło:
Journal of Elementology 2013 Vol. 18 No. 1, 99-105
Rok: 2013
Język: Angielski
Charakter formalny: Artykuł w czasopismie
Typ MNiSW/MEiN: praca oryginalna

Open Access

Tryb dostępu: otwarte czasopismo Wersja tekstu: ostateczna wersja opublikowana Licencja: inna otwarta licencja Czas udostępnienia: w momencie opublikowania

Informacje dodatkowe

Rekord utworzony:14 listopada 2013 12:20
Ostatnia aktualizacja:17 sierpnia 2021 13:37

Identyfikatory

BPP ID: (46, 31056) wydawnictwo ciągłe #31056
PBN ID (hist.): 31056

Metryki

15,00
Punkty MNiSW/MEiN
0,643
Impact Factor

Eksport cytowania

Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.

Informacja o ciasteczkach (tych internetowych, nie tych słodkich i chrupiących...)

Ta strona wykorzystuje pliki cookie do poprawy funkcjonalności i analizy ruchu. Możesz zaakceptować wszystkie pliki cookie lub zarządzać swoimi preferencjami prywatności. Nawet, jeżeli nie zgodzisz się na używanie plików cookie na tej stronie, to informację o tym musimy zapamiętać w formie... pliku cookie, zatem jeżeli chcesz zadbać o swoją prywatność w pełni, zapoznaj się z informacjami, jak zupełnie wyłączyć możliwości śledzenia Ciebie w internecie.

✓ Zgadzam się ✗ Nie zgadzam się