Influence of magnesium added to diet of Pulawska Breed fatteners on physical and chemical properties of meat.
Opis bibliograficzny
Influence of magnesium added to diet of Pulawska Breed fatteners on physical and chemical properties of meat. [AUT.] JERZY LECHOWSKI, PIOTR KAMYK-KAMIEŃSKI, ANNA KASPRZYK, JAN ZUBA. J. Elem. 2013 Vol. 18 No. 1 99-105, il., bibliogr., streszcz., sum. DOI: 10.5601/jelem.2013.18.1.08
Szczegóły publikacji
Źródło:
Journal of Elementology 2013 Vol. 18 No. 1, 99-105
Rok: 2013
Język: Angielski
Charakter formalny: Artykuł w czasopismie
Typ MNiSW/MEiN: praca oryginalna
Open Access
Tryb dostępu: otwarte czasopismo Wersja tekstu: ostateczna wersja opublikowana Licencja: inna otwarta licencja Czas udostępnienia: w momencie opublikowania
Informacje dodatkowe
Rekord utworzony: | 14 listopada 2013 12:20 |
---|---|
Ostatnia aktualizacja: | 17 sierpnia 2021 13:37 |
Linki zewnętrzne
PBN
60e730a62467f01e93158f28
DOI
10.5601/jelem.2013.18.1.08
Strona WWW
http://jsite.uwm.edu.pl/articles/view/3…
Identyfikatory
BPP ID: (46, 31056) wydawnictwo ciągłe #31056
PBN ID (hist.): 31056
Metryki
15,00
Punkty MNiSW/MEiN
0,643
Impact Factor
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.