Influence of pH1 of fatteners Musculus longissimus lumborum on the changes of its quality.
Opis bibliograficzny
Influence of pH1 of fatteners Musculus longissimus lumborum on the changes of its quality. [AUT.] MARIUSZ FLOREK, ANNA LITWIŃCZUK, PIOTR SKAŁECKI, BARBARA TOPYŁA. Pol. J. Food Nutr. Sci. 2004 Vol. 13/54 No. 2 s. 195-198, il., bibliogr., streszcz., sum.
Szczegóły publikacji
Źródło:
POLISH JOURNAL OF FOOD AND NUTRITION SCIENCES 2004 Vol. 13/54 No. 2, s. 195-198, il., bibliogr., streszcz., sum.
Rok: 2004
Język: Angielski
Charakter formalny: Artykuł w czasopismie
Typ MNiSW/MEiN: praca oryginalna
Informacje dodatkowe
Rekord utworzony: | 9 lipca 2007 00:32 |
---|---|
Ostatnia aktualizacja: | 12 września 2017 05:27 |
Linki zewnętrzne
Strona WWW
http://journal.pan.olsztyn.pl/
Identyfikatory
BPP ID: (46, 14567) wydawnictwo ciągłe #14567
PBN ID (hist.): 14567
Metryki
6,00
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.