Menu
Skrót klawiszowy: /
Skrót klawiszowy: /

Influence of pre-treatments and freeze-drying temperature on the process kinetics and selected physico-chemical properties of cranberries (Vaccinium macrocarpon Ait.).

Opis bibliograficzny

Influence of pre-treatments and freeze-drying temperature on the process kinetics and selected physico-chemical properties of cranberries (Vaccinium macrocarpon Ait.). [AUT.] STANISŁAW RUDY, DARIUSZ DZIKI, ANDRZEJ KRZYKOWSKI, URSZULA GAWLIK-DZIKI, RENATA POLAK, RENATA RÓŻYŁO, RYSZARD KULIG. Lebensm. - Wiss. Technol. 2015 Vol. 63, Issue 1 497-503, il., bibliogr., sum. DOI: 10.1016/j.lwt.2015.03.067
Kliknij opis aby skopiować do schowka

Szczegóły publikacji

Źródło:
LWT-FOOD SCIENCE AND TECHNOLOGY 2015 Vol. 63, Issue 1, 497-503
Rok: 2015
Język: Angielski
Charakter formalny: Artykuł w czasopismie
Typ MNiSW/MEiN: praca oryginalna

Informacje dodatkowe

Rekord utworzony:13 maja 2015 09:00
Ostatnia aktualizacja:17 sierpnia 2021 13:57

Identyfikatory

BPP ID: (46, 34911) wydawnictwo ciągłe #34911
PBN ID (hist.): 34911

Metryki

35,00
Punkty MNiSW/MEiN
2,711
Impact Factor

Eksport cytowania

Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.

Informacja o ciasteczkach (tych internetowych, nie tych słodkich i chrupiących...)

Ta strona wykorzystuje pliki cookie do poprawy funkcjonalności i analizy ruchu. Możesz zaakceptować wszystkie pliki cookie lub zarządzać swoimi preferencjami prywatności. Nawet, jeżeli nie zgodzisz się na używanie plików cookie na tej stronie, to informację o tym musimy zapamiętać w formie... pliku cookie, zatem jeżeli chcesz zadbać o swoją prywatność w pełni, zapoznaj się z informacjami, jak zupełnie wyłączyć możliwości śledzenia Ciebie w internecie.

✓ Zgadzam się ✗ Nie zgadzam się