Influence of preliminary thermal processing applying infra-red radiation on pea seeds cooking process.
Opis bibliograficzny
Influence of preliminary thermal processing applying infra-red radiation on pea seeds cooking process. [AUT.] DARIUSZ ANDREJKO, LESZEK RYDZAK, BEATA ŚLASKA-GRZYWNA, MAŁGORZATA GOŹDZIEWSKA, ZBIGNIEW KOBUS. Int. Agrophys. 2008 Vol. 22 No. 1 s. 17-20, bibliogr., sum.
Szczegóły publikacji
Źródło:
International Agrophysics 2008 Vol. 22 No. 1, s. 17-20
Rok: 2008
Język: Angielski
Charakter formalny: Artykuł w czasopismie
Typ MNiSW/MEiN: praca oryginalna
Informacje dodatkowe
Rekord utworzony: | 11 maja 2009 12:12 |
---|---|
Ostatnia aktualizacja: | 12 września 2017 05:28 |
Linki zewnętrzne
Strona WWW
http://www.international-agrophysics.or…
Identyfikatory
BPP ID: (46, 21451) wydawnictwo ciągłe #21451
PBN ID (hist.): 21451
Metryki
6,00
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.