Menu
Skrót klawiszowy: /
Skrót klawiszowy: /

Instrumental color measurement of meat and meat products in X-RiteColor® Master.

Opis bibliograficzny

Instrumental color measurement of meat and meat products in X-RiteColor® Master. [AUT. KORESP.] KAROLINA FERYSIUK, [AUT.] PAULINA KĘSKA, [AUT. KORESP.] KAROLINA WÓJCIAK, [AUT.] DARIUSZ M. STASIAK. Appl. Comput. Sci. 2020, Vol. 16 Nr 3 s. 69-79, il., bibliogr., sum. DOI: 10.23743/acs-2020-22
Kliknij opis aby skopiować do schowka

Szczegóły publikacji

Źródło:
APPLIED COMPUTER SCIENCE 2020, Vol. 16 Nr 3, s. 69-79
Rok: 2020
Język: Angielski
Charakter formalny: Artykuł w czasopismie
Typ MNiSW/MEiN: praca oryginalna

Open Access

Tryb dostępu: otwarte czasopismo Wersja tekstu: ostateczna wersja opublikowana Licencja: Creative Commons - Uznanie Autorstwa (CC-BY) Czas udostępnienia: w momencie opublikowania

Informacje dodatkowe

Rekord utworzony:2 listopada 2020 16:29
Ostatnia aktualizacja:1 stycznia 2023 23:12

Identyfikatory

BPP ID: (46, 47390) wydawnictwo ciągłe #47390

Metryki

70,00
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor

Eksport cytowania

Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.

Informacja o ciasteczkach (tych internetowych, nie tych słodkich i chrupiących...)

Ta strona wykorzystuje pliki cookie do poprawy funkcjonalności i analizy ruchu. Możesz zaakceptować wszystkie pliki cookie lub zarządzać swoimi preferencjami prywatności. Nawet, jeżeli nie zgodzisz się na używanie plików cookie na tej stronie, to informację o tym musimy zapamiętać w formie... pliku cookie, zatem jeżeli chcesz zadbać o swoją prywatność w pełni, zapoznaj się z informacjami, jak zupełnie wyłączyć możliwości śledzenia Ciebie w internecie.

✓ Zgadzam się ✗ Nie zgadzam się