Jakość mięsa i jadalnych ubocznych surowców poubojowych.
Opis bibliograficzny
Jakość mięsa i jadalnych ubocznych surowców poubojowych. [AUT.] MAREK BABICZ, ANNA KASPRZYK, KINGA KROPIWIEC-DOMAŃSKA. W: Przewodnik do ćwiczeń z hodowli i chowu świń / pod redakcją Marka Babicza Lublin 2019, Uniwersytet Przyrodniczy w Lublinie, s. 65-73, il, 978-83-7259-305-4.
Szczegóły publikacji
Wydawca:
Uniwersytet Przyrodniczy w Lublinie
Rok: 2019
Język: Polski
Charakter formalny: Rozdział książki
Typ MNiSW/MEiN: podręcznik akademicki
Informacje dodatkowe
Liczba arkuszy wydawniczych: | 0.51 |
---|---|
Rekord utworzony: | 21 listopada 2019 10:56 |
Ostatnia aktualizacja: | 25 listopada 2019 15:20 |
Identyfikatory
ISBN: 978-83-7259-305-4
BPP ID: (59, 46186) wydawnictwo zwarte #46186
Metryki
0
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.