Jakość parówek w sprzedaży detalicznej oferowanych dla dzieci.
Opis bibliograficzny
Jakość parówek w sprzedaży detalicznej oferowanych dla dzieci. [AUT.] PIOTR DOMARADZKI, MARIUSZ FLOREK, ANNA LITWIŃCZUK, AGNIESZKA KALINIAK, AGNIESZKA STASZOWSKA. W: Selected aspects of food quality evaluation = Wybrane aspekty oceny jakości żywności / ed. Ryszard Zieliński, Jerzy Żuchowski Radom, Wydawnictwo Naukowe Instytutu Technologii Eksploatacji - PIB, 2012, S. 128-140, il., bibliogr, 978-83-7789-119-3.
Szczegóły publikacji
Źródło:
Selected aspects of food quality evaluation = Wybrane aspekty oceny jakości żywności / ed. Ryszard Zieliński, Jerzy Żuchowski, S. 128-140
Wydawca:
Wydawnictwo Naukowe Instytutu Technologii Eksploatacji - PIB, 2012
Rok: 2012
Język: Polski
Charakter formalny: Rozdział książki
Typ MNiSW/MEiN: praca monograficzna
Informacje dodatkowe
Liczba arkuszy wydawniczych: | 0.51 |
---|---|
Rekord utworzony: | 10 lutego 2015 13:56 |
Ostatnia aktualizacja: | 4 października 2019 11:54 |
Identyfikatory
ISBN: 978-83-7789-119-3
BPP ID: (59, 34237) wydawnictwo zwarte #34237
PBN ID (hist.): 34237
Metryki
4,00
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.