Jakość regionalnych wyrobów mięsnych Podlasia na przykładzie kindziuka.
Opis bibliograficzny
Jakość regionalnych wyrobów mięsnych Podlasia na przykładzie kindziuka. [AUT.] AGNIESZKA LATOCH. W: Jakość usług turystycznych i żywieniowych : monografia / pod red. nauk. Danuty Kołożyn-Krajewskiej i Zbigniewa J. Dolatowskiego Częstochowa, Wyższa Szkoła Hotelarstwa i Turystyki, 2011, S. 301-316 il., bibliogr, 978-83-923668-8-1.
Szczegóły publikacji
Źródło:
Jakość usług turystycznych i żywieniowych : monografia / pod red. nauk. Danuty Kołożyn-Krajewskiej i Zbigniewa J. Dolatowskiego, S. 301-316 il., bibliogr.
Wydawca:
Wyższa Szkoła Hotelarstwa i Turystyki, 2011
Rok: 2011
Język: Polski
Charakter formalny: Rozdział książki
Typ MNiSW/MEiN: praca oryginalna
Informacje dodatkowe
Rekord utworzony: | 11 stycznia 2013 14:53 |
---|---|
Ostatnia aktualizacja: | 12 września 2017 04:06 |
Identyfikatory
ISBN: 978-83-923668-8-1
BPP ID: (59, 29049) wydawnictwo zwarte #29049
PBN ID (hist.): 29049
Metryki
0
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.