Jakość wołowiny z rasy białogrzbietej dojrzewającej na sucho z wykorzystaniem serwatki kwasowej.
Opis bibliograficzny
Jakość wołowiny z rasy białogrzbietej dojrzewającej na sucho z wykorzystaniem serwatki kwasowej. [AUT.] MARIUSZ FLOREK, PIOTR DOMARADZKI, PAWEŁ ŻÓŁKIEWSKI, BARTŁOMIEJ RUDA, ZYGMUNT LITWIŃCZUK, MONIKA KĘDZIERSKA-MATYSEK, AGNIESZKA KALINIAK. W: XXIV Sesja Naukowa sekcji Młodej kadry naukowej PTTŻ oraz VII International Session of Young Scientific Staff "Żywność - wczoraj, dziś i na zdrowe jutro", Olsztyn 23-24 maja 2019 r s. 75. [Olsztyn] 2019, [b.w.].
Szczegóły publikacji
Źródło:
XXIV Sesja Naukowa sekcji Młodej kadry naukowej PTTŻ oraz VII International Session of Young Scientific Staff "Żywność - wczoraj, dziś i na zdrowe jutro", Olsztyn 23-24 maja 2019 r, s. 75
Wydawca:
[b.w.]
Rok: 2019
Język: Polski
Charakter formalny: Poster - streszczenie
Typ MNiSW/MEiN: inne
Informacje dodatkowe
Rekord utworzony: | 9 lipca 2019 14:04 |
---|---|
Ostatnia aktualizacja: | 28 stycznia 2022 11:40 |
Identyfikatory
BPP ID: (59, 45643) wydawnictwo zwarte #45643
Metryki
0
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.