Jakość wybranych surowców makaronowych dostępnych na rynku polskim.
Opis bibliograficzny
Jakość wybranych surowców makaronowych dostępnych na rynku polskim. [AUT.] ALDONA SOBOTA, PIOTR ZARZYCKI, EWELINA KUZAWIŃSKA, ANNA WIRKIJOWSKA, E. SYKUT-DOMAŃSKA. Prz. Zboż. Młyn. (1957) 2017 R. 61 nr 6 s. 20-25, il., bibliogr.
Szczegóły publikacji
Źródło:
Przegląd Zbożowo-Młynarski (1957) 2017 R. 61 nr 6, s. 20-25
Rok: 2017
Język: Polski
Charakter formalny: Artykuł w czasopismie
Typ MNiSW/MEiN: praca oryginalna
Informacje dodatkowe
Rekord utworzony: | 27 września 2018 12:06 |
---|---|
Ostatnia aktualizacja: | 31 stycznia 2022 09:22 |
Linki zewnętrzne
PBN
5ec00637ad49b31cced96db0
Strona WWW
http://sigma-not.pl/publikacja-110957-j…
Identyfikatory
BPP ID: (46, 44234) wydawnictwo ciągłe #44234
Metryki
6,00
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.