Jakość żywności tradycyjnej i regionalnej w ocenie mieszkańców Podkarpacia.
Opis bibliograficzny
Jakość żywności tradycyjnej i regionalnej w ocenie mieszkańców Podkarpacia. [AUT.] DARIUSZ M. STASIAK. W: Jakość usług turystycznych i żywieniowych : monografia / pod red. nauk. Danuty Kołożyn-Krajewskiej i Zbigniewa J. Dolatowskiego Częstochowa, Wyższa Szkoła Hotelarstwa i Turystyki, 2011, S. 317-332 il.bibliogr, 978-83-923668-8-1.
Szczegóły publikacji
Źródło:
Jakość usług turystycznych i żywieniowych : monografia / pod red. nauk. Danuty Kołożyn-Krajewskiej i Zbigniewa J. Dolatowskiego, S. 317-332 il.bibliogr.
Wydawca:
Wyższa Szkoła Hotelarstwa i Turystyki, 2011
Rok: 2011
Język: Polski
Charakter formalny: Rozdział książki
Typ MNiSW/MEiN: praca oryginalna
Informacje dodatkowe
Rekord utworzony: | 11 stycznia 2013 14:55 |
---|---|
Ostatnia aktualizacja: | 12 września 2017 04:06 |
Identyfikatory
ISBN: 978-83-923668-8-1
BPP ID: (59, 29050) wydawnictwo zwarte #29050
PBN ID (hist.): 29050
Metryki
0
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.