Menu
Naciśnij / aby szukać

Jak wyszukiwać?

  • 1 Wyszukiwanie od początku wyrazu: Wyraz preane znajdzie "preanestetyczny", ale anestetyczny nie znajdzie tego słowa (wyszukiwanie patrzy tylko na początek wyrazów)
  • - Wykluczanie słów (znak minus): Poprzedzenie wyrazu znakiem - znajdzie wszystkie tytuły NIE zawierające danego słowa, np. -onkologia znajdzie prace bez słowa "onkologia"
  • " Wyszukiwanie całych fraz (cudzysłów): Cudzysłów powoduje szukanie całych ciągów znaków w tej samej kolejności. Np. "Uniwersytet Medyczny" wyszuka tylko prace z dokładnie tą nazwą, podczas gdy wpisanie bez cudzysłowu może znaleźć "Medyczny Uniwersytet"
  • Nawigacja klawiaturą: Użyj / aby otworzyć wyszukiwanie, strzałek do nawigacji po wynikach, ENTER aby przejść do wybranej pozycji, lub ESC aby zamknąć okno

Jęczmień nagi najważniejszym zbożem w żywieniu człowieka.

Opis bibliograficzny

Jęczmień nagi najważniejszym zbożem w żywieniu człowieka. [AUT.] ANNA WIRKIJOWSKA, ZBIGNIEW RZEDZICKI, ALDONA SOBOTA, EMILIA SYKUT-DOMAŃSKA, PIOTR ZARZYCKI, KATARZYNA BARTOSZEK. W: Jakość a wykorzystanie ziarna zbóż : V ogólnopolska konferencja naukowa, Puławy, 22-23 października 2015 / [opracowanie redakcyjne i graficzne Grażyna Hołubowicz-Kliza] s. 114. Puławy 2015, Wydawnictwo IUNG-PIB, 978-83-7562-195-2.
Kliknij opis aby skopiować do schowka

Szczegóły publikacji

Źródło:
Jakość a wykorzystanie ziarna zbóż : V ogólnopolska konferencja naukowa, Puławy, 22-23 października 2015 / [opracowanie redakcyjne i graficzne Grażyna Hołubowicz-Kliza], s. 114
Wydawca:
Wydawnictwo IUNG-PIB
Rok: 2015
Język: Polski
Charakter formalny: Streszczenie zjazdowe konferencji krajowej
Typ MNiSW/MEiN: inne

Identyfikatory

ISBN: 978-83-7562-195-2
BPP ID: (59, 47711) wydawnictwo zwarte #47711

Metryki

0
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor

Eksport cytowania

Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.

Informacje dodatkowe

Rekord utworzony:2 września 2021 07:35
Ostatnia aktualizacja:2 września 2021 07:35

Informacja o ciasteczkach (tych internetowych, nie tych słodkich i chrupiących...)

Ta strona wykorzystuje pliki cookie do poprawy funkcjonalności i analizy ruchu. Możesz zaakceptować wszystkie pliki cookie lub zarządzać swoimi preferencjami prywatności. Nawet, jeżeli nie zgodzisz się na używanie plików cookie na tej stronie, to informację o tym musimy zapamiętać w formie... pliku cookie, zatem jeżeli chcesz zadbać o swoją prywatność w pełni, zapoznaj się z informacjami, jak zupełnie wyłączyć możliwości śledzenia Ciebie w internecie.

✓ Zgadzam się ✗ Nie zgadzam się