Koncepcja opracowania nowej gamy produktów ekstrudowanych z dodatkiem wybranych owoców i warzyw.
Opis bibliograficzny
Koncepcja opracowania nowej gamy produktów ekstrudowanych z dodatkiem wybranych owoców i warzyw. [AUT.] JAKUB SOJA, KATARZYNA LISIECKA, AGNIESZKA WÓJTOWICZ, MACIEJ COMBRZYŃSKI. W: VIII Ogólnopolska Konferencja Naukowa "Innowacje w Praktyce". Książka Abstraktów s. 55-55. Lublin 2021, 978-83-943796-7-4.
Szczegóły publikacji
Rok: 2021
Język: Polski
Charakter formalny: Polskie streszczenie zjazdowe
Typ MNiSW/MEiN: inne
Informacje dodatkowe
Rekord utworzony: | 29 września 2025 09:34 |
---|---|
Ostatnia aktualizacja: | 29 września 2025 09:34 |
Identyfikatory
ISBN: 978-83-943796-7-4
BPP ID: (59, 51302) wydawnictwo zwarte #51302
Metryki
0
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.