Menu
Skrót klawiszowy: /
Skrót klawiszowy: /

Kształtowanie profilu smakowo-zapachowego mięsa wołowego w procesie dojrzewania na sucho.

Opis bibliograficzny

Kształtowanie profilu smakowo-zapachowego mięsa wołowego w procesie dojrzewania na sucho. [AUT.] PIOTR DOMARADZKI, [AUT. KORESP.] MARIUSZ FLOREK, [AUT.] ZYGMUNT LITWIŃCZUK. Żywn. Nauka Technol. Jakość (2016-) 2020 Vol. 27 nr 1 (122) s. 5-30, il. bibliogr., streszcz., sum. DOI: 10.15193/zntj/2020/122/319
Kliknij opis aby skopiować do schowka

Szczegóły publikacji

Źródło:
ŻYWNOŚĆ-Nauka Technologia Jakość 2020 Vol. 27 nr 1 (122), s. 5-30
Rok: 2020
Język: Polski
Charakter formalny: Artykuł w czasopismie
Typ MNiSW/MEiN: praca oryginalna

Open Access

Tryb dostępu: otwarte czasopismo Wersja tekstu: ostateczna wersja opublikowana Licencja: inna otwarta licencja Czas udostępnienia: w momencie opublikowania

Informacje dodatkowe

Rekord utworzony:3 czerwca 2020 08:58
Ostatnia aktualizacja:1 stycznia 2023 23:09

Identyfikatory

BPP ID: (46, 46908) wydawnictwo ciągłe #46908

Metryki

20,00
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor

Eksport cytowania

Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.

Informacja o ciasteczkach (tych internetowych, nie tych słodkich i chrupiących...)

Ta strona wykorzystuje pliki cookie do poprawy funkcjonalności i analizy ruchu. Możesz zaakceptować wszystkie pliki cookie lub zarządzać swoimi preferencjami prywatności. Nawet, jeżeli nie zgodzisz się na używanie plików cookie na tej stronie, to informację o tym musimy zapamiętać w formie... pliku cookie, zatem jeżeli chcesz zadbać o swoją prywatność w pełni, zapoznaj się z informacjami, jak zupełnie wyłączyć możliwości śledzenia Ciebie w internecie.

✓ Zgadzam się ✗ Nie zgadzam się