Menu
Skrót klawiszowy: /
Skrót klawiszowy: /

Longissimus lumborum quality of Limousin suckler beef in relation to age and postmortem vacuum ageing.

Opis bibliograficzny

Longissimus lumborum quality of Limousin suckler beef in relation to age and postmortem vacuum ageing. [AUT.] MARIUSZ FLOREK, PIOTR DOMARADZKI, PIOTR SKAŁECKI, PIOTR STANEK, ZYGMUNT LITWIŃCZUK. Ann. Anim. Sci. 2015 Vol. 15 No 3 785-797, il., bibliogr., sum. DOI: 10.1515/aoas-2015-0019
Kliknij opis aby skopiować do schowka

Szczegóły publikacji

Źródło:
Annals of Animal Science 2015 Vol. 15 No 3, 785-797
Rok: 2015
Język: Angielski
Charakter formalny: Artykuł w czasopismie
Typ MNiSW/MEiN: praca oryginalna

Open Access

Tryb dostępu: otwarte czasopismo Wersja tekstu: ostateczna wersja autorska Licencja: Creative Commons - Uznanie Autorstwa - Użycie niekomercyjne - Bez utworów zależnych (CC-BY-NC-ND) Czas udostępnienia: w momencie opublikowania

Informacje dodatkowe

Rekord utworzony:28 sierpnia 2015 12:12
Ostatnia aktualizacja:17 sierpnia 2021 13:30

Identyfikatory

BPP ID: (46, 35952) wydawnictwo ciągłe #35952
PBN ID (hist.): 35952

Metryki

20,00
Punkty MNiSW/MEiN
0,599
Impact Factor

Eksport cytowania

Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.

Informacja o ciasteczkach (tych internetowych, nie tych słodkich i chrupiących...)

Ta strona wykorzystuje pliki cookie do poprawy funkcjonalności i analizy ruchu. Możesz zaakceptować wszystkie pliki cookie lub zarządzać swoimi preferencjami prywatności. Nawet, jeżeli nie zgodzisz się na używanie plików cookie na tej stronie, to informację o tym musimy zapamiętać w formie... pliku cookie, zatem jeżeli chcesz zadbać o swoją prywatność w pełni, zapoznaj się z informacjami, jak zupełnie wyłączyć możliwości śledzenia Ciebie w internecie.

✓ Zgadzam się ✗ Nie zgadzam się